Hoe werkt het?

Als MKB-er ben je doorgaans zeer afhankelijk van een werkende internet verbinding. Dit inmiddels essentiële onderdeel van je bedrijf kan gewoon niet wegvallen. Maar hoe regel je het als je moet verhuizen of tijdens werkzaamheden van je provider? Met Tijdelijk Internet heb je altijd en overal internet. Binnen 24 uur in Nederland.

Is er even geen Internet ? Geen nood, wij ontzorgen je graag!

Ziet het ernaar uit dat je even zonder internet zit, vanwege een verhuizing of storing? Geen nood.  Met Tijdelijk Internet van Wizzbit ben je binnen 24 uur online via een breedbandige internetverbinding, die zowel via WiFi als bekabeld netwerk geschikt is. Een dag, een week, een maand. Je bepaalt zelf hoe lang je Tijdelijk Internet nodig hebt en zit niet vast aan een abonnement of  langlopend contract.

MKB +

Zodra je bij ons een offerte aanvraagt nemen wij contact met je op om de eisen, wensen en het gebruik door te spreken. Op basis van dit gesprek sturen we je de overeenkomst voor het gebruik van Tijdelijk Internet. Zodra de overeenkomst binnen is en de zaak financieel rond is, komen we de hardware zoals afgesproken bij je installeren. Wij installeren de hardware en zorgen dat je na de installatie meteen gebruik kunt maken van internet! Zodra de contractperiode voorbij is, komen wij de hardware weer bij je ophalen en ruimen we alles weer netjes op.

Wil je weten welke tijdelijke internet voorziening het beste bij jou past? Neem contact met ons op.


info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Bestellen

Vraag eerst de offerte aan. Bij goedkeuring bellen of mailen we je voor een afspraak voor het afleveren, installeren of het opsturen.

Installatie

Een van onze eigen monteurs komt de gewenste oplossing in zijn geheel realiseren. Je hoeft zelf dus niets te doen!

Genieten

Na de installatie kan je genieten van de internet op je werkplek. Na de huurperiode wordt de hardware weer door ons opgehaald.